logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


29
Жов
2015

VII Міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті – 2015»

     20–22 жовтня 2015 р. у Київському Палаці дітей та юнацтва відбувся VII Міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті» та II Міжнародна виставка закордонних навчальних закладів «World Edu-2015». Експозиція 2015 року представила 77 провідних вищих навчальних закладів, наукових установ; 22 закордонні навчальні заклади та міжнародні освітні агенції; 357 вищих навчальних закладів післядипломної та неперервної освіти, обласних і міських департаментів освіти України.

     Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського представили викладачі факультету педагогіки та психології, дошкільної та початкової освіти, механіко-математичного факультету, інституту історії, політології та права.

     На форумі викладачі університету представили вісім проектів у п’яти номінаціях, а також проект у першому Національному виставковому конкурсі «Видатні науково-практичні досягнення в освіті» в номінації «Електронний освітній ресурс».

     За підсумками роботи виставки проект «Електронний освітній ресурс формування іншомовної компетентності здобувачів вищої освіти» (науковий керівник – доц. Самойленко О. М.) у номінації «Електронний освітній ресурс» отримав диплом переможця.

     У номінації «Інновації у розвитку науково-дослідної співпраці з міжнародними спільнотами, установами та закладами освіти» (проект кафедри історії та археології) університет одержав золоту медаль і диплом І ступеня!

     Викладачі нашого університету провели семінар «Інновації в розвитку міжнародної наукової співпраці та інформаційного освітнього середовища в МНУ імені В. О. Сухомлинського», кожен доповідач отримав відповідний сертифікат.

 IMG_20151020_172102_SHOT2SHOT2

IMG_20151020_172117_SHOT2SHOT1

 Редакція університету

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*