logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


26
Тра
2021

Наукова лабораторія DocHUB. Долучаємо аспірантів

     Університет забезпечує можливості для долучення аспірантів до міжнародної академічної спільноти за спеціальністю 052 – Політологія.

     Формами такого долучення є: сприяння опублікуванню аспірантами наукових праць у зарубіжних періодичних фахових виданнях (попередня апробація рукописів статей на кафедрах, допомога в оформлені статей відповідно до вимог зарубіжних видань, у тому числі в перекладі статей на англійську мову); сприяння участі аспірантів у міжнародних наукових конференціях в Україні.

     Зокрема, у Міжнародній конференції з проблем вищої освіти і науки «Можливості професійного розвитку аспірантів і дослідників у DocHub» (Центр підготовки аспірантів і дослідників) на базі МНУ імені В. О. Сухомлинського були актуалізовані питання реформування освіти в України — можливості професійного розвитку аспірантів і дослідників у рамках проекту Erasmus+ CBHE action «Structuring Cooperation in Doctoral Research, Transferrable Skills Training and Academic Writing instruction in Ukraine’s regions /DocHub/» («Структуризація співпраці щодо аспірантських досліджень, навчання універсальних навичок та академічного письма на регіональному рівні України»), а також задля визначення переваги міжнародної співпраці в освіті та глобального академічного обміну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*