logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


936 ДЕНЬ ВІЙНИ


28
Сер
2021

Конференція трудового колективу 28.08.2021

     28 серпня 2021 року в Миколаївському національному університеті імені В. О. Сухомлинського відбулася Конференція трудового колективу. На порядку денному було розглянуто питання щодо підсумків роботи університету за 2020-2021 н. р. та визначення завдань на 2021–2022 н. р.

     Першим з доповіддю виступив ректор університету, В. Д. Будак, який проаналізував роботу колективу за минулий навчальний рік та розставив пріоритетні питання на новий 2021-2022 н.р.

     Співдоповідачами виступили:

перший проректор, А. В. Овчаренко, який обговорив коло питань щодо минулорічних наукових здобутків викладачів університету та підвищення їх кваліфікації;

– проректор із науково-педагогічної роботи, О. А. Кузнецова, яка розглянула стан науково-методичної роботи викладачів та окреслила низку питань щодо профілактики на захворювання COVID-19 і проведення вакцинації працівників університету;

– проректор з адміністративно-господарської роботи, В. Л. Даниленко, яка доповіла про стан нерухомого майна університету, зокрема табору відпочинку “Моряна”.

     По закінченню обговорення було одноголосно прийнято постанову збору трудового колективу.

     На конференції ректор університету, В. Д. Будак, вручив відзнаки, почесні грамоти, грамоти Міністерства освіти і науки України за наукові та педагогічні досягнення ряду працівників університету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*