logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


03
Вер
2021

Vivat, першокурсники!

     1 вересня 2021 року в актовій залі Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського відбулися святкові урочистості для студентів першого курсу. З вітальною промовою до всіх присутніх звернувся ректор, академік НАПН України, Заслужений діяч науки і техніки України В. Д. Будак, акцентувавши увагу на пріоритетних напрямах розвитку та здобутках університету й вирішальній ролі молоді в становленні професійної освіти сучасної держави.

     У межах заходу було розпочато першу лекцію «МНУ імені В. О. Сухомлинського в освітньому просторі незалежної України». Доктор історичних наук Д. В. Нефьодов, кандидат історичних наук О. П. Хаєцький, старший викладач, учасник АТО О. І. Смирнов провели своєрідний екскурс у витоки навчального закладу, представивши унікальний презентаційний матеріал із його історичного минулого.

     Колектив творчого центру «Естетика» подарував першокурсникам святкову програму, мотивуючи молоде покоління долучитися до активного студентського життя.

     Урочистості продовжилися в колі кожної факультетської родини дружнім спілкуванням із викладачами, кураторами та старшокурсниками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*