logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


21
Вер
2021

Презентація книги Є. Г. Горбурова «Николаев в истории создания Добровольного флота (1878 г.) : Архивные документы подтверждают», кандидата історичних наук, доцента МНУ імені В.О. Сухомлинського, члена Національної спілки краєзнавців України

     15 вересня у Миколаївській універсальній науковій бібліотеці відбулась презентація нового наукового видання Євгена Григоровича та Кирила Євгеновича Горбурових «Николаев в истории создания Добровольного флота (1878 г.) : Архивные документы подтверждают». Книга вийшла у видавництві «Іліон», ілюстрована архівними фотодокументами, із багатьма з яких читач ознайомиться вперше. Видання присвячене історичним подіям, що відбувалися у місті Миколаєві у другій половині ХІХ – початку ХХ ст. та пов’язані зі створенням Добровільного флоту Російської імперії.

     Разом із представниками влади та відомими у місті працівниками різних сфер науки і культури, творчої інтелігенції, співробітників закладів вищої освіти, музеїв, архівів на заході були присутні і представники Наукової бібліотеки МНУ ім. В.О. Сухомлинського в особі директора Тельпиш Олени Анатоліївни та завідувача відділу читального сервісу Терзової Ірини Володимирівни, яким презентували видання з автографом. Видання незабаром надійде до фондів бібліотеки.

     Також дуже цікавою для учасників презентації була представлена книжкова виставка «Осягаючи час, повертаємо минуле», де експонувався творчий доробок Є. Г. Горбурова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*