logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


936 ДЕНЬ ВІЙНИ


21
Вер
2021

Юлія Саламанюк – єдина вчителька фізичної культури з Миколаєва, яка потрапила до ТОП 50 кращих вчителів України за версією Global Teacher Prize Ukraine JuniorZ та IOSJ Ukraine

     Юлія Саламанюк закінчила Миколаївський національний університет імені В.О.Сухомлинського. З 2018 року працює у Миколаївській загальноосвітній школі № 26, викладає предмет «Фізична культура» в учнів з першого до одинадцятого класу.

     «Подала свою заявку на конкурс наприкінці червня 2021 року і уже на початку вересня мені повідомили, що потрапила до ТОП-50 за версією Global Teacher Prize Ukraine JuniorZ та IOSJ Ukraine. Із 114 заявок відібрали 50 вчителів, серед яких я єдина з Миколаєва», – розповіла Юлія Саламанюк.

     Зі слів виконавчої директорки громадської організації «JuniorZ» МаріЇ Павлічук, журі конкурсу в першу чергу звертає увагу на вплив діяльності вчителя на учнів. За словами Юлії Саламанюк, однією із складових її роботи є мотивація учнів до навчання.

     «Це основний принцип моєї роботи. Якщо це молодші школярі, то частіше використовую ігрові методи навчання. На уроках у старших класах – розвиток уяви, інтересу, формую у них ціннісне ставлення до занять фізичними вправами, але без примусу», – розповіла Юлія Саламанюк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*