logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


30
Вер
2021

Урочисте засідання вченої ради університету з нагоди 103-ї річниці від дня народження В. О. Сухомлинського та 108-річчя від дня заснування університету

     30 вересня в актовій залі Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського відбулася урочиста вчена рада з нагоди 103-ї річниці від дня народження В. О. Сухомлинського та 108-річчя від дня заснування університету.

     На святі були присутні почесні гості: директор департаменту освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації Веліховська Алла Борисівна та начальник управління молодіжної політики Миколаївської міської ради Рябенко Олександр Вікторович.

     З вітальним словом до всіх присутніх звернувся ректор університету Будак Валерій Дмитрович, який провів невеликий екскурс в історію закладу та побажав розвитку і процвітання університету, його співробітникам та студентам.

     Ректор університету разом з почесними гостями нагородили грамотами та відзнаками кращих викладачів, співробітників та студентів університету, а найактивнішим з них О. В. Рябенко вручив листи подяки від міського голови Миколаєва – О. Ф. Сєнкевича.

     Після завершення урочистого засідання вченої ради для всіх присутніх відбувся святковий концерт за участі вихованців творчого центру «Естетика» і талановитих випускників університету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*