logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


20
Жов
2021

Конференція трудового колективу 19.10.2021

     19 жовтня 2021 року в Миколаївському національному університеті імені В. О. Сухомлинського відбулася Конференція трудового колективу. На порядку денному було розглянуто питання щодо перспективи фінансування університету та розподілу коштів із загального та спеціального фондів між усіма структурними підрозділами університету на 2022 рік, виконання наказу МОЗ України № 2153 «Про затвердження Переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов’язковим профілактичним щепленням» від 04 жовтня 2021 року та про затверджені умови прийому до вишів в 2022 році.

     З доповіддю виступив ректор університету В. Д. Будак, який проаналізував роботу структурних підрозділів та розставив пріоритетні напрямки розподілу фінансування між ними.

     Питання перспективи фінансування університету на 2022 н. р. висвітлив перший проректор А. В. Овчаренко, розповівши про формулу розподілу видатків державного бюджету між закладами вищої освіти. Крім того, проректор окреслив головні аспекти розподілу коштів із загального та спеціального фондів між всіма структурними підрозділами університету на 2022 рік.

     Про виконання наказу МОЗ України № 2153 «Про затвердження Переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов’язковим профілактичним щепленням» від 04 жовтня 2021 року та про затверджені умови прийому до вишів в 2022 році розповів ректор В. Д. Будак.

     На конференції ректор університету В. Д. Будак вручив Дар’ї Крапивіній диплом доктора філософії, привітавши її з отриманим науковим ступенем, а також нагородив грамотами студентів Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського за І місце у чемпіонаті з п’ятиборства Козацькі бойові гри «Зграя» та за ІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Cool Race».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*