logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


01
Лис
2021

Онлайн-засідання вченої ради

     1 листопада 2021 року в Миколаївському національному університеті імені В. О. Сухомлинського в онлайн-режимі відбулося засідання вченої ради.

     На порядку денному постало багато важливих питань, а саме:
1. Про особливості роботи університету в умовах «червоного» рівня епідемічної небезпеки з 8 листопада 2021 року.
2. Затвердження переліку спеціальностей та освітніх програм, що не будуть включені до Правил прийому до університету в 2022 році.
3. Про зміни у складі ректорату університету.
4. Затвердження Положення про наукові електронні видання у Миколаївському національному університеті імені В. О. Сухомлинського.
5. Створення періодичного наукового електронного фахового рецензованого видання за спеціальністю 032 – Історія та археологія «Історико-археологічний альманах».
6. Затвердження тем та індивідуальних планів здобувачів вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня МНУ імені В.О. Сухомлинського.
7. Про зміну наукового керівника Дмитрієвій Тетяні Іванівні, здобувачці вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки.
8. Затвердження Положення про асистентську практику здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії у Миколаївському національному університеті імені В. О. Сухомлинського.
9. Про рекомендацію здобувача фахової передвищої освіти на здобуття відзнаки «Юрист року Миколаївщини».

     На початку засідання ректор університету В. Д. Будак наголосив на важливості виконання наказу МОЗ України № 2153 «Про затвердження Переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов’язковим профілактичним щепленням» від 04 жовтня 2021 року.

     Про особливості роботи університету в умовах «червоного» рівня епідемічної небезпеки з 8 листопада 2021 року доповіла начальник відділу кадрів І. В. Полоскова.

     Проректор із науково-педагогічної роботи О. А. Кузнецова виступила із доповіддю про затвердження переліку спеціальностей та освітніх програм, що не будуть включені до Правил прийому до університету в 2022 році. Також О. А. Кузнецова запропонувала затвердити Тимчасове положення про організацію та проведення виборів в органи студентського самоврядування Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського в дистанційному режимі. Крім того, О. А. Кузнецова висвітлила питання про рекомендацію здобувача фахової передвищої освіти на здобуття відзнаки «Юрист року Миколаївщини».

     Про зміни у складі ректорату університету розповіла учений секретар В. В. Желязкова.

     Перший проректор А. В. Овчаренко розглянув коло важливих питань, а саме:
1. Затвердження Положення про наукові електронні видання у Миколаївському національному університеті імені В. О. Сухомлинського.
2. Створення періодичного наукового електронного фахового рецензованого видання за спеціальністю 032 – Історія та археологія «Історико-археологічний альманах».
3. Затвердження тем та індивідуальних планів здобувачів вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня МНУ імені В. О. Сухомлинського.
4. Про зміну наукового керівника Дмитрієвій Тетяні Іванівні, здобувачці вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки.
5. Затвердження Положення про асистентську практику здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії у Миколаївському національному університеті імені В. О. Сухомлинського.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*