logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


22
Лис
2021

Зустріч із представником Міністерства освіти та науки України – державним експертом Експертної групи з питань вищої освіти та освіти дорослих – Мариною Мругою

     19 листопада 2021 року онлайн-форматі відбулась зустріч учасників проєкту MultiЕd із представником Міністерства освіти та науки України – державним експертом Експертної групи з питань вищої освіти та освіти дорослих – Мариною Мругою. Під час конференції обговорювалися питання розробки стратегії багатомовної освіти для кожного університету – бенефіціару проєкту. Наш університет представляли декан філологічного факультету Тетяна Мороз та менеджер проєкту, завідувач кафедри англійської мови і літератури Тетяна Мироненко.

     Менеджери проєкту представили власний заклад вищої освіти та поділилися перспективою розробки концепції у кожному ЗВО з урахуванням «Концепції Нової української школи» та інших нормативних документів щодо мовної освіти в Україні.

     Марина Мруга поділилася досвідом щодо вивчення, викладання та використання англійської мови у ЗВО на основі «Концептуальних засад державної політики щодо розвитку англійської мови у сфері вищої освіти». Концепція була розроблена з урахуванням завдань сучасної іншомовної освіти, модернізаційних процесів в освітньому просторі України, національних цілей удосконалення викладання, вивчення і використання англійської мови та нагальних потреб сучасних учасників навчального процесу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*