logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


15
Лют
2022

ОГОЛОШЕННЯ!

     Представництво Європейського Союзу в Україні оголошує проведення відбору учасників онлайн школи EU Study Days, яка відбудеться у березні-травні 2022 року.

     EU Study Days є проєктом Представництва Європейського Союзу в Україні, що надає можливість українським студентам та аспірантам дізнатися більше про Європейський Союз та відносини між ЄС та Україною від ключових європейських та українських експертів у цій сфері. Крім того, проєкт сприяє розвитку мережі української молоді для комунікації, обміну досвідом, співпраці й впровадження спільних ініціатив.

     У березні-травні 2022 року в рамках школи заплановано проведення 10 онлайн модулів. Кожен модуль включатиме:

     1) лекцію або презентацію від дипломатів або експертів Представництва ЄС в Україні, провідних європейських або українських експертів, викладачів, практиків;

     2) відкриті дискусії, творчі майстерні, дебати, ігри та інші інтерактивні заходи на платформах Zoom/Webex;

     3) онлайн-тест.

     Програма для студентів та аспірантів складається із 10 модулів: Відкриття. Відносини Україна-ЄС; Європейські інституції, право та цінності; Економічні та торговельні відносини в ЄС. Бюджетна політика; Європейська інтеграція України: складові, впровадження Угоди про Асоціацію, допомога ЄС, можливості від програм ЄС; Європейська політика сусідства та Східне Партнерство; Політика ЄС в сфері подолання інформаційних пасток. Дезінформація, фейки та маніпуляції – як виявляти і спростовувати; Єдиний цифровий ринок. Кібербезпека, цифрові права; Європейський Зелений курс; Міграція та управління кордонами; Комунікація ЄС для його громадян та українців.

     Учасниками онлайн школи EU Study Days у 2022 році можуть стати студенти магістратури, або останнього курсу бакалаврату українських ЗВО денної форми навчання та аспіранти будь-якої форми навчання віком від 18 до 25 років з таких спеціальностей, як міжнародні відносини, міжнародне та європейське право, європейські студії, міжнародна економіка та торгівля, фінанси, бізнес, політологія, право, філософія, історія, соціологія, культурологія, журналістика, а також інших економічних або технічних спеціальностей, які цікавляться європейською інтеграцією та бажають розширити свій світогляд. 20 кращих слухачів будуть запрошені до участі у літній або зимовій школах в очному форматі.

     Робочими мовами EU Study Days є українська та англійська. Мінімальний необхідний рівень володіння англійською мовою – В2/С1.

     До участі у відборі допускаються лише особи, які не брали участі у програмах EU Study Days попередніх років.

     Конкурсний відбір проходитиме у 2 етапи:

     1) відбір за поданими заявками;

     2) онлайн-тестування на платформі https://www.eustudydays.in.ua/, посилання на яке буде надіслано після проходження першого туру відбору.

     Для участі у конкурсі потрібно до 18.00, 07 березня 2022 року заповнити анкету за наступним посиланням https://bit.ly/3HnBsKB. Переможці відбору будуть повідомлені особисто електронною поштою не пізніше 15 березня 2022.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*