logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


14
Лют
2022

Підготовка до ДПА у формі ЗНО

     11 лютого 2022 року студенти ІІ курсу ВСП «Фаховий коледж МНУ імені В. О. Сухомлинського» взяли участь в онлайн-консультації щодо правил реєстрації на ДПА у формі ЗНО.

     Заступник директора з навчальної роботи, к. пед. н., викладач вищої категорії Сахарова Олена Миколаївна ознайомила присутніх з правилами реєстрації на сайті Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти, переліком комплекту реєстраційних документів, а також з іншими відповідними документами. Учасники конференції мали змогу переглянути відео-інструкції «Як зареєструватися для участі в ЗНО-2022» та поставити запитання, які їх цікавили.

     Крім того, студентів повідомили, що відповідно до наказу Українського центру оцінювання якості освіти від 27.01.2022 №10 «Про затвердження Порядку здійснення розрахунків та умови надання платної послуги з проведення зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної (профільної) загальної середньої освіти у 2022 році», якщо учасник/учасниця бажатиме скласти більше п’яти навчальних предметів, він/вона зможе зробити це за кошти фізичних і юридичних осіб. Вартість складання додаткових навчальних предметів відрізнятиметься залежно від того, чи є у сертифікаційних роботах завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю, адже в такому випадку перевірка роботи екзаменаторами потребує оплати. Так, у 2022 році, щоб додатково скласти одну з іноземних мов (англійську, німецьку, іспанську або французьку) потрібно сплатити 789 грн, вартість складання інших навчальних предметів (історія України, географія, фізика, хімія чи біологія) становитиме 354 грн.

     Бажаємо студентам високих результатів під час складання ДПА у формі ЗНО!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*