logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


29
Бер
2022

Алгоритм отримання довідки для пред’явлення до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки

     Шановні працівники Університету та здобувачі освіти!

     Інформуємо вас, що під час воєнного стану в Україні для отримання довідки з місця роботи чи довідки з місця навчання для пред’явлення в територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки (стара назва – «військові комісаріати») запитувач повинен звернутися до Університету електронним листом, у якому обов’язково вказати: прізвище, ім’я та по батькові, дату народження, посаду працівника чи статус здобувача освіти, місце проживання, адресу електронної пошти (для відправлення електронної копії довідки), повну поштову адресу (для відправлення оригіналу довідки), назву територіального центру комплектування та соціальної підтримки, що запитує довідку.

     Приклад: Антинескул Сергій Іванович, 24  серпня 2000 р.н., студент 4 курсу ОС «бакалавр» денної форми навчання спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» механіко-математичного факультету МНУ ім. В.О. Сухомлинського (початок навчання 01 вересня 2021 р., закінчую навчання 31 травня 2023 р.).

     Адреса реєстрації:  проспект Центральний, 1, кв. 10, м. Миколаїв, 04073.

     Довідку, що надається за вимогою Ужгородського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, прошу надіслати мені електронною поштою на sergii@gmail.com, а оригінал довідки направити поштовим листом за адресою мого перебування: вул. Перемоги, 1, кв. 10, м. Ужгород, 88000.

     Для здійснення Університетом ідентифікації громадянина до електронного листа потрібно додати електронну копію (світлину) документа, що підтверджує особу (це може бути паспорт, службова перепустка чи студентський квиток).

     * – запитувач може отримати довідку безпосередньо в Миколаївському національному університеті імені В. О. Сухомлинського, вказавши про це в листі (прошу видати мені особисто). У цьому випадку потрібно вказати свій контактний номер телефону для узгодження отримання довідки у відділі.

     Запит на довідку надсилати за адресою:

     1. Працівникам університету: до відділу контролю та діловодства, office@mdu.edu.ua

     2. Студентам: до відділу контролю та діловодства, office@mdu.edu.ua

     3. Аспірантам та докторантам: до відділу контролю та діловодства, office@mdu.edu.ua

     Термін отримання довідки запитувачем на електронну адресу – до п’яти робочих днів, не враховуючи дні цілодобової комендантської години в місті Миколаєві (ідентифікація особи – 1 доба, підготовка довідки – 1-3 доба, відправлення довідки – 1 доба).


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*