logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


18
Кві
2022

Міжнародна науково-практична онлайн-конференція

     15 квітня 2022 року на філологічному факультеті МНУ імені В. О. Сухомлинського відбулася VIIІ Міжнародна науково-практична онлайн-конференція «Тенденції розвитку філологічної освіти в контексті інтеграції у Європейський простір». У рамках заходу пройшло онлайн-засідання секції «Методологічні аспекти навчання іноземних мов на основі сучасних інформаційних  технологій», в якому взяли участь викладачі та магістранти кафедри англійської мови і літератури.

     Метою роботи секції було розглянути питання щодо підвищення ефективності та якості наукових досліджень, аналізу впровадження дистанційної та змішаної форм навчання та підтримки зв’язків у науковій галузі серед викладачі та  магістрантів.

     Науково-практичну конференцію відкрила завідувач кафедри Т. П. Мироненко, яка наголосила на важливості продовження співпраці з Астонським університетом (м. Бірмінгем, Велика Британія), що відповідає запропонованим пропозиціям директорату фахової передвищої, вищої освіти МОН України  «Як стати частиною ініціативи «Єднання?» за підтримки організації  «Університети Великої Британії».

     Л. С. Добровольська показала аналітичну презентацію щодо результатів впровадження в учбовий процес грантових програм DeTEL, DocHub, MultiEd.

     В. В. Баркасі та Т. І. Філіпп’єва проаналізували особливості навчання іноземних мов у мультикультурному середовищі.

     С. Г. Заскалєта представила різні технології навчання іноземних мов на основі SIOP моделі.

     О. Л. Щербакова та С. С. Нікіфорчук приділили увагу сучасним проблемам щодо впровадження в освітній процес навчання студентів медіаграмотності.

     І. В. Шевченко та О. М. Кордюк поділилися досвідом імплементації методики предметно-мовного інтегрованого навчання під час викладання різних дисциплін.

     Зі змістовними доповідями також виступили студенти бакалаври та магістранти.

     Усі учасники конференції брали активну участь у обговоренні вищевказаних наукових та методичних питань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*