logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


21
Кві
2022

«ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ФІЛОЛОГІЧНОЇ ОСВІТИ В КОНТЕКСТІ ІНТЕГРАЦІЇ У ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ПРОСТІР»/CURRENT TRENDS OF THE PHILOLOGICAL EDUCATION DEVELOPMENT IN THE CONTEXT OF EUROPEAN INTEGRATION

     15-16 квітня 2022 року філологічний факультет МНУ імені В. О. Сухомлинського об‘єднав учасників VIII Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Тенденції розвитку філологічної освіти в контексті інтеграції у європейський простір». Мета проведення конференції – обмін досвідом та результатами наукових розвідок з актуальних проблем дослідження германських мов та літератур, перекладу, сучасних методів викладання й вивчення іноземних мов, загальних та прикладних аспектів сучасного мовознавства, методики викладання мови і літератури.

     Під час пленарного та секційних засідань репрезентовано студіювання науковців, які представлено в наукових виданнях країн ЄС (Латвія, Польща), та збірник наукових праць студентів за матеріалами конференції, результати якої можуть стати підґрунтям для нових наукових досліджень.

     Конференція об’єднала своєю актуальною проблематикою, можливістю обміну думками та апробуванням власних теоретико-практичних напрацювань її учасниками. Організатори конференції висловлюють подяку усім учасникам наукового заходу та сподіваються на подальшу наукову співпрацю.

     Кожен на своєму фронті наближає ПЕРЕМОГУ! Ми популяризуємо наукову діяльність, забезпечуємо співробітництво наукової еліти як України, так і зарубіжних закладів освіти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*