logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


22
Кві
2022

Онлайн-захід «Україна. Наш дух не зламати, свободу не вбити»

     21 квітня 2022 року викладачі кафедри іноземних мов Римма Вадимівна Майборода, Ольга Євгенівна Дем’яненко та Дарія Вікторівна Пустовойченко, спільно з представниками органів студентського самоврядування Іллею Хворостянюком, Катериною Кузьміною та Анастасією Єрмак, провели онлайн-захід «Україна. Наш дух не зламати, свободу не вбити» у форматі Zoom-конференції. Учасниками заходу стали студенти всіх факультетів Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського.

     Студенти поділилися своїми розповідями, думками і переживаннями щодо сьогоднішніх подій та розповіли про героїчні вчинки українських воїнів, волонтерів і звичайних людей, серед яких і викладачі та студенти нашого університету. Рефреном заходу звучали слова Василя Симоненка «Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ!».

     Зустріч провели з метою розповсюдження об’єктивної інформації про доленосні події в Україні, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які стали на захист життя, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави. Під час буремних подій українці відстоюють свою честь, гідність, право на свободу та вибір європейського шляху для нашої країни. Віримо в мир і перемогу! Все буде Україна!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*