logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


28
Кві
2022

Проєкт «Мандри»

     26 квітня 2022 року о 18:00 модератори проєтку «Мандри» професор Т. М. Степанова та викладачі кафедри дошкільної освіти організували другу «онлайн-подорож» до художньої майстерні-студії «Акварель»  для студентів та викладачів Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського.

     На зустрічі шанувальники прекрасного змогли побачити представленні твори мистецтва Миколи Сопільняка та поринути в захоплюючий екскурс загадкового жанру «Абстракціонізм» (підготували студентки спеціальності «Дошкільна освіта» В. Марченко та Л. Прохорова). Крім того, присутні мали можливість зняти нервову напругу разом психологом Л. Степанюк за допомогою вправи «Вправні пальчики». Після цього аудиторія відправилась в цікаву подорож «Знайди свою фарбу» з В. Марченко, а майстриня Є. Прохорова допомогла поринути у казковий світ абстракції та створити свій особистий витвір мистецтва.

     Студенти та викладачі поділилися враженнями від творчої зустрічі – говорять, що дуже надихнулися розмовою з художником.

     «На мою думку, нашим студентам, викладачам а також запрошеним гостям неймовірно поталанило, адже маємо унікальну можливість доторкнутися до чарівного світу мистецтва. Головне у таких зустрічах – це те, що вони допомагають краще зрозуміти себе, свою індивідуальність, своє місце у світі», – наголосила декан факультету педагогічної та соціальної освіти, професор Т. М. Степанова.

     За словами студентки-першокурсниці А. Шпильової ці зустрічі надихають на більш глибоке вивчення фахових дисциплін та занурення у світ мистецтва, спонукають згуртовувати навколо себе дітлахів і надихати їх до мистецької справи.

     Є. Прохорова зазначає: «Завжди приємно дізнаватися нове, порівнювати себе з людьми, які чогось досягли у своїй справі мають великий досвід».

     «Від зустрічі у захопленні не лише студенти, а й викладачі, бо спільні питання об’єднують. Чекатимемо на нову зустріч і майстер-клас!» – додала О. С. Соколовська, доцент кафедри дошкільної освіти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*