logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


03
Тра
2022

Вітаємо іноземних студентів із перемогою у літературному конкурсі!

     У важкі для нашої Батьківщини часи болить не лише кожному українцю, але й усім свідомим людям, що додають зусиль до перемоги України.

     Сьогодні для туркменських студентів наша держава та Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського стали рідними, як ніколи. Іноземні студенти IV курсу філологічного факультету під керівництвом доцента кафедри англійської мови і літератури Ганни Юріївни Садової взяли участь у традиційному літературному конкурсі творів «Мова кожного народу – неповторна і – своя», заснованого Радою національних товариств Миколаївської області. Учасники не тільки проявили свою літературну творчість, розповіли про свою рідну мову та мову своїх батьків, але й засвідчили повагу до культури та мови України й віру в швидку перемогу нашої держави!

     Кращі роботи іноземних студентів філологічного факультету увійшли у VIІІ випуск альманаху «Мова рідна, слово рідне». Переможцями стали  Айнабат Тойлиєва, Мієссер Еркінджанова, Сарвіноз Ахмедова та Ділфуза Худайбергенова. Вітаємо! Разом ми сила!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*