logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


21
Тра
2022

Участь у ІІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції для студентів, аспірантів, докторантів, молодих учених

     19 травня 2022 року студенти ВСП «Фаховий коледж Миколаївського національного імені В. О. Сухомлинського» взяли активну взяли участь у ІІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції для студентів, аспірантів, докторантів, молодих учених, що відбулася на базі Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди.

     Студенти коледжу виступили із доповідями на засіданні секції № 6 «Актуальні питання сучасної філологічної науки». Серед них взяли участь: студентки 115 групи спеціальності 081 Право Бобейко Вікторія, яка проаналізувала сучасний стан орфографії української мови, та Кислиця Ірина, яка розповіла про складні випадки акцентуації іменників в українській мові; студентка 125 група спеціальності 231 Соціальна робота Шматолоха Вікторія, пояснивши особливості функціонування термінів у фантастичному романі Дж. Оруелла «1984»; студенти 155 групи спеціальності 123 Комп’ютерна інженерія  Панфілов Максим, який навів приклади складних випадків акцентуації прикметників в українській мові, та Родіонов Максим, який у свою чергу зосередив увагу на функціонуванні діалектизмів у творчості В. Стефаника. Завершила роботу секції к. філ. н, викладач вищої категорії Мікрюкова Катерина Олександрівна доповіддю «Вербалізація асоціативного поля «народ» у національній свідомості мешканців Миколаївщини». Виступи супроводжувалися продуктивними дискусіями.

     Фінал конференції відзначився життєствердною настановою, націленою на перемогу. Віримо, що наука, освіта та знання врятують світ, здобудуть перемогу й подолають темряву війни!

     Програма ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції для студентів, аспірантів, докторантів, молодих учених

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*