logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


24
Тра
2022

Вебінар «Виняткові заходи щодо інтеграції освітян України за проєктами з мобільності у вищій освіті в Європі за Програмою Еразмус+ на період війни в Україні»

     17 травня 2022 р. Національний Еразмус+ офіс в Україні спільно з Міністерством освіти і науки України провели вебінар для професорсько-викладацького складу та студентів вищих навчальних закладів на тему: «Виняткові заходи щодо інтеграції освітян України за проєктами з мобільності у вищій освіті в Європі за Програмою Еразмус+ на період війни в Україні». У заході взяли участь понад 120 учасників з різних міст України, зокрема викладачі Миколаївського національного університету Тетяна Мироненко і Леся Добровольська.

     Основною темою обговорення були питання інтеграції освітян та студентів Україні до проєктів з мобільності з Програмою Erasmus+ в Європі на період війни, а саме обговорення академічної мобільності та різних видів стажування, а також юридично-правових норм, які є чинними під час воєнного стану в Україні.

     Спікери Національного Erasmus+ офісу в Україні Світлана Шитікова та Іванна Атаманчук акцентували увагу на правових нормах і законах, якими керуються  освітяни під час війни, а також розповіли про програми стажування для викладачів і студентів.

     Міжнародні спікери Лоретта Паулаускайте та Хуан Карлос Гарсіа Галіндо поділились досвідом з академічної мобільності в університетах Іспанії.

     Детальніше читайте на сайті:

     https://erasmusplus.org.ua/novyny/4188-vebinar-vyniatkovi-zakhody-shchodo-intehratsii-osvitian-ukrainy-za-proiektamy-z-mobilnosti-u-vyshchii-osviti-v-yevropi-za-prohramoiu-erazmus

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*