logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


02
Чер
2022

Захід до Міжнародного дня захисту дітей

     Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей ‒ чудове свято радості та надії. День, коли все навколо нагадує нам про те, що ми повинні кожної хвилини, не зважаючи ні на що, піклуватися про наші маленькі серденька, нашу світлу надію, наше радісне майбутнє. Саме в дітях продовження роду людського й здійснення наших мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зростали здоровими та радісними, прославляли свої родини й рідний край.

     Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського також не лишився байдужим до свята. 1 червня студенти факультету педагогічної та соціальної освіти спеціальності 012 Дошкільна освіта Коваль Анастасія, Семенова Валерія та Потинга Ліна за підтримки викладачів кафедри дошкільної освіти та Центру психологічної служби організували акцію для дітей з різних куточків України – «Студентство для дітей: «Сяйте, усмішки, сонцем зігріті».

     У межах заходу відбулися конкурси для дітей, квести, руханки. Дорослі присутні разом з дітьми пригадали пісеньки з їх улюблених мультфільмів, організатори подарували дітлахам кульки з побажаннями. Окрім того, студенти підготували власні цікаві майстер-класи та показові виступи. Гарний настрій учасникам акції подарували виступи студентства у ролі Ляльки Лол, Лисички-сестрички та Кота Леопольда. Особливо малечі сподобалися дарунки з «Кошику Бажань».

     Дякуємо тим, хто долучився до заходу! Бажаємо всім щастя, усмішок і радості! Нехай дітки у всьому світі будуть здорові, а їх родини міцними, надійними й люблячими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*