logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


06
Чер
2022

Вічна пам’ять Баденковій Вікторії Миколаївні

     Ректорат, співробітники, викладачі та студенти Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського в глибокій жалобі з приводу смерті колеги – кандидата філологічних наук, доцента кафедри української мови і літератури Баденкової Вікторії Миколаївни.

     Вікторія Миколаївна – випускниця Миколаївського державного педагогічного інституту імені В. Г. Бєлінського (кваліфікація: вчитель української мови і літератури). Із 1990 р. вона працювала викладачем кафедри української мови, протягом десяти років – заступником декана філологічного факультету. У 1999 р. В. М. Баденкова  захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата філологічних наук, а в 2003 р. їй присвоєно вчене звання доцента кафедри української мови. Понад тридцять років Вікторія Миколаївна віддала нашому університету. Тисячі фахівців за своє професійне становлення вдячні цьому блискучому викладачу.

     Упродовж трудової діяльності Вікторія Миколаївна отримала подяки від керівництва МНУ імені В. О. Сухомлинського за плідні наукові та навчально-методичні досягнення, успіхи в підготовці педагогічних кадрів, подяку Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини за підготовку студента до участі у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт з української мови, літератури (з методикою їх викладання) (2018 р.), нагороджена відзнакою – нагрудний знак МОН України «Відмінник освіти України» (2005 р.), Почесною грамотою Міністерства освіти і науки України (2003 р.), Грамотою Міністерства освіти і науки України  (2008 р.), Грамотою Управління освіти та науки облдержадміністрації (2006 р., 2008 р.), Почесною грамотою Виконкому Миколаївської міської ради (2013 р.).

     Нехай добрий і світлий спомин про Вікторію Миколаївну залишиться в серцях рідних, колег, усіх, хто знав, любив і шанував. Її запам’ятають професіоналом своєї справи, доброзичливою колегою, надійним порадником, мудрою та чуйною людиною.

Прощання з Вікторією Миколаївною відбудеться у вівторок, 7 червня, з 11 до 12 години за адресою:
вул. адм. Макарова, 1 (КНП ММР «Міська лікарня №4»).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*