logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


08
Чер
2022

Профорієнтаційний захід

     Навчання – це вагома частина життя кожної свідомої людини. Навіть у скрутні часи прокидається жага до знань і хочеться постійно пізнавати щось нове. Тому випускники українських шкіл не обмежуються середньою освітою, а прагнуть здобути вищу, щоб стати професіоналом своєї справи. Саме в Миколаївському національному університеті імені В. О. Сухомлинського майбутні студенти з допомогою висококваліфікованих викладачів можуть отримати високий рівень підготовки.

     З метою полегшення вибору університету та майбутньої професії викладачами кафедри музичного мистецтва Н. В. Поляковою та А. О. Тютенко була  проведена профорієнтаційна зустріч з учнями випускних класів Миколаївської загальноосвітньої школи-інтернату №3.

     Абітурієнти мали змогу почути відповідь на питання, які їх хвилювали, та дізнатись про особливості вступної кампанії в умовах воєнного часу.

     Дякуємо всім  присутнім за участь! Особлива подяка класному керівнику 9-го класу Н. Ф. Дениско за особисту присутність і теплі побажання викладачам Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*