logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


08
Чер
2022

Онлайн-захід: «Я-є. Я-маю. Я-можу. Я-буду»

     Сьогодні в Україні відбуваються події, які, безперечно, негативно впливають на психологічний стан кожного її громадянина: відчувається страх і тривога за власне життя та майбутнє. Тому зараз, як ніколи, ми маємо бути єдині й підтримувати тих, хто цього потребує, а також не забувати про власне самопочуття. Людина повинна бути в ресурсному стані, щоб знайти в собі сили допомогти собі та іншим.

     7 червня 2022 року фахівець Центру психологічної служби провела онлайн-захід для активізації внутрішнього ресурсу – «Я-є. Я-маю. Я-можу. Я-буду». Мета цього заходу – допомогти учасникам згадати про внутрішню силу людини та про те, як її варто використовувати, щоб підтримувати нормальний психологічний стан у складні часи. Під час роботи було використано методику на пошук та збереження ресурсних станів людини та арттерапевтичні методи.

     Дякуємо всім хто зміг приєднатися до зустрічі!

     Нагадуємо, що ви можете звернутися за допомогою та консультацією у вирішенні психологічних питань до психолога Степанюк Людмили Сергіївни, надіславши особисте повідомлення на електронну пошту: mnupsykhologicentr@gmail.com або зателефонувавши за номером: +38 (068) 872-33-23.

     Повна анонімність – гарантована.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*