logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


22
Сер
2022

АКТУАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ! Вступ до магістратури для абітурієнтів з особливо небезпечних територій!

     Приймальна комісія Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського звертає увагу, що для абітурієнтів, які зареєстровані на особливо небезпечних територіях, передбачена спрощена процедура вступу до магістратури!!!

     Цьогорічні випускники-бакалаври зможуть продовжити навчання в МНУ імені В.О. Сухомлинського без проходження вступних випробувань, якщо оберуть для вступу спеціальність за отриманим дипломом і джерелом фінансування, за яким до цього здобували освіту.

     Якщо вступник закінчив бакалаврат нашого університету за кошти державного замовлення в 2022 році та зареєстрований на особливо небезпечних територіях, то він може вступити до магістратури на ту саму спеціальність і розраховувати на бюджетне місце.

     У випадку, якщо вступник до магістратури навчався на бакалавраті за кошти фізичних осіб (контракт) і хоче претендувати на бюджетне місце, то він вступає до університету на загальних умовах.

     Щоб підтвердити своє право на спеціальні умови вступу, необхідно до 12.00 год. 14 вересня надіслати на електронну адресу приймальної комісії (mnu.vstup@gmail.com) наступні документи:

  • копію документа, що підтверджує реєстрацію на тимчасово окупованій чи особливо небезпечній території (витяг з Єдиного державного демографічного реєстру щодо реєстрації місця проживання або довідка №13 або 11 сторінка паперового паспорту, тощо) з накладанням кваліфікованого електронного підпису вступника;
  • копію документа, що посвідчує особу з накладанням кваліфікованого електронного підпису вступника;
  • копію ідентифікаційного коду з накладанням кваліфікованого електронного підпису вступника;
  • копію диплому бакалавра з накладанням кваліфікованого електронного підпису вступника.

 
     Якщо є можливість, то можна підтвердити право на спеціальні умови вступу особисто, завітавши до приймальної комісії за адресою: м. Миколаїв, вул. Нікольська, 24, ауд. № 01.121.

     В темі електронного листа вступник зазначає прізвище, ім’я, по батькові і слова: «Підтвердження спеціальних умов вступу, магістр ».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*