logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


936 ДЕНЬ ВІЙНИ


20
Вер
2022

Кібербулінг: як телефон може стати інструментом цькування

     14 вересня 2022 року Миколаївським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги за сприяння викладача правових дисциплін Рукінової Світлани було проведено правоосвітній вебінар: «Кібербулінг: як телефон може стати інструментом цькування» для викладачів та студентів Відокремленого структурного підрозділу «Фаховий коледж Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського».

     Мета заходу – привернути увагу до актуальних для суспільства проблем цькування, зокрема  булінгу із застосуванням цифрових технологій.

     До участі в заході була залучена фахівець Миколаївського бюро правової допомоги №1 Миколаївського місцевого центру з надання безоплатної правової вторинної допомоги – Дука Валентина.

     Спікер заходу ознайомила присутніх із сутністю кібербулінгу, його видами, зокрема кібергрумінгом. Особлива увага була приділена відповідальності за вчинення цькування у формі кібербулінгу. Учасники заходу разом з фахівцем розібрали практичні ситуації, які можуть трапитись із неповнолітніми.

     Під час заходу пані Валентина звернула увагу на порядок дій постраждалої особи від кібербулінгу та надала контактні телефони центрів допомоги.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*