logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


936 ДЕНЬ ВІЙНИ


29
Вер
2022

Урочиста вчена рада з нагоди 104-ї річниці від дня народження В. О. Сухомлинського та 109-річчя від дня заснування Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського

     29 вересня 2022 року відбулося урочисте засідання вченої ради університету з нагоди 104-ї річниці від дня народження
В. О. Сухомлинського та 109-річчя від дня заснування Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського.

     На свято завітали почесні гості: головний науковий співробітник Сектору сухомлиністики Відділу педагогічного джерелознавства та біографістики Державної науково-педагогічної бібліотеки України імені В. О. Сухомлинського, академік НАПН України, доктор педагогічних наук, професор Сухомлинська Ольга Василівна та директор департаменту освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації Веліховська Алла Борисівна.

     Урочисте засідання розпочав ректор, академік НАПН України, доктор технічних наук, професор Будак Валерій Дмитрович, який провів невеликий екскурс віхами життя видатного педагога Василя Олександровича Сухомлинського та побажав розвитку й процвітання університету, його співробітникам та студентам.

     Із вітальним словом до всіх присутніх звернулася Ольга Василівна Сухомлинська – натхненний дослідник наукової спадщини свого батька, провідник його ідей, ініціатор видання його книжок.

     Директор департаменту освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації, випускниця Миколаївського державного педагогічного інституту імені В. Г. Бєлінського Веліховська Алла Борисівна наголосила на винятковій ролі нашого закладу вищої освіти в розбудові освіти та науки Миколаївщини.

     На заході прозвучали відео-привітання від відомих особистостей України, серед яких український телеведучий, журналіст Костянтин Грубич, Народна артистка України Ольга Сумська та ін. Зі словами підтримки до всіх присутніх звернулися випускники Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського: вчителі, громадські діячі, волонтери, журналісти.

     За активну діяльність і відданість справі ректор нагородив грамотами та відзнаками кращих викладачів, співробітників та студентів університету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*