logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


09
Жов
2022

Вебінар «Про дискримінацію від «А» до «Я»

     У межах інформаційно-просвітницького проєкту «Запобігання та протидія дискримінації працюючих студентів на робочому місці» 6 жовтня 2022 року відбувся вебінар для студентів, профспілкових активістів, які поєднують здобуття освіти з роботою/підробітком на тему «Про дискримінацію від «А» до «Я».

     Мета заходу – допомогти студентам, які поєднують здобуття освіти з роботою, зрозуміти правила трудового життя та убезпечити себе від неприємних ситуацій.

     Спікерами виступили: Ольга Чабанюк – заступниця голови Профспілки працівників освіти і науки України; Володимир Ковальчук – юрист Підприємства «НМЦ» профспілок; Віталій Копиш – начальник відділу освіти дорослих «НМЦ» профспілок, голова ГО «Інститут громадянської освіти та праці» (сьогодні – захисник України); Оксана Чуб – начальник відділу сприяння працевлаштуванню «Перспектива».

     У вебінарі взяли участь голова профспілки студентів ВСП «Фаховий коледж МНУ імені В. О. Сухомлинського» Роксолана Заверуха, в. о. голови профспілки природничого факультету Світлана Максимова та в. о. голови профспілки філологічного факультету Анастасія Обелець. Студентки долучилися до обговорення проблемних питань конференції: дискутували про законність та справедливість під час робочого процесу молодих фахівців та шліфували алгоритми відстоювання свого права на гідну оплату та належні умови праці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*