logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


17
Жов
2022

Патріотичне виховання

     14 жовтня  український народ відзначає дуже значущі для держави свята, а саме: День захисника та захисниць України та День українського козацтва. Захист своєї Батьківщини від зазіхань ворогів – справа сміливих. Вона вимагає від людей мужності, честі та відваги, дуже часто величезної самопожертви.

     Саме на вищевказану тему куратори ВСП «Фаховий коледж МНУ імені В.О. Сухомлинського» провели виховні години. Відбувся екскурс в історію боротьби за незалежність українського народу, розкрито тему козацтва, його зародження та зародження поняття «вільний народ». Також наголосили на силі та сміливості Збройних сил України, які довели всьому світові, що  українці ніколи не підкоряться тиранії та свавіллю диктатора!

     Під час виховних годин пригадали військових, які поклали своє життя за свободу та незалежність українців! Схиляємо голови в хвилині мовчання та тихій молитві за всіма Героями!

     Дякуємо Вам, наші любі захисники та захисниці! Наші Героїні й Герої, Ви дуже потрібні нам і Вашим родинам живими і неушкодженими.

     Слава Україні! Слава ЗСУ!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*