logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


11
Лис
2022

Академічна доброчесність – ключ до успішного розвитку освіти та науки України

     Академічна доброчесність, чесне здобуття знань є ключем до успішного розвитку нашої країни. Сучасна молодь готова зробити крок до змін і почуватися більш комфортно, здобуваючи якісну освіту, будуючи кар’єру та висловлюючи власну думку. Однак, на жаль, процес «скопіювати – вставити» залишається одним із найбільш популярних шляхів «написання» усіх типів робіт, починаючи зі шкільної лави й до перших наукових доповідей, статей та ін.

     Саме цій проблемі присвячено семінар «Академічна доброчесність у закладах вищої освіти», який організували члени кафедри української мови і літератури та студенти спеціальності 014.01 Середня освіта (Українська мова і література) під модераторством доктора педагогічних наук Л. В. Рускуліс.

     10 листопада 2022 року в межах Тижня кафедри української мови і літератури. Під час заходу всіх присутніх ознайомили з поняттям «академічна культура» в закладі освіти; схарактеризовано фундаментальні цінності й складники академічної доброчесності; наголошено на академічній відповідальності за порушення академічної доброчесності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*