logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


02
Гру
2022

Алгоритм дій постраждалої особи від домашнього насильства

     30 листопада 2022 року Миколаївським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги за сприяння викладача правових дисциплін Рукінової Світлани Сергіївни проведено правопросвітницький вебінар: «Алгоритм дій постраждалої особи від домашнього насильства» для студентів Відокремленого структурного підрозділу «Фаховий коледж Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського».

     Захід відбувся у  межах Всеукраїнської кампанії «16 днів проти насильства», яка щорічно проводиться в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно.

     Мета заходу – ознайомити з законодавством України з питань запобігання та протидії домашнього насильства, сприяти формуванню вміння розпізнавати різні види насильства.

     До участі в заході була залучена головний юрист Миколаївського бюро правової допомоги №1 Миколаївського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги – Дука Валентина.

     Спікерка ознайомила присутніх із законодавчою базою щодо запобігання та протидії домашнього насильства, акцентувала увагу на його видах та посттравматичному синдрому постраждалих.

     Під час заходу фахівчиня  звернула увагу на способи отримання безоплатної правової допомоги для осіб постраждалих від домашнього насильства, надала контактні дані центрів безоплатної правової допомоги.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*