logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


08
Гру
2022

Переможці XV Всеукраїнської інтернет-олімпіади «На Урок» з правознавства

     Нещодавно в дистанційному форматі проводилась XV Всеукраїнська інтернет-олімпіада «На Урок» з правознавства, в якій мав змогу взяти участь будь-який студент України. Для цього достатньо було зареєструватись, отримати доступ до особистого кабінету та виконати завдання в зручний для учасника час. Єдине, що потрібно – це наявність мережі Інтернет.

     Навіть не зважаючи на складний час, періодичну відсутність електроенергії та інтернету студенти ВСП «Фаховий коледж МНУ імені В. О. Сухомлинського» стали учасниками цього проєкту.

     05 грудня 2022 року було оголошено результати XV Всеукраїнської інтернет-олімпіади «На урок» з правознавства. Студенти ВСП «Фаховий коледж МНУ імені В. О. Сухомлинського» посіли І-ІІІ місця та отримали дипломи:

     І ступеня – Бобейко Вікторія, студентка 215 групи, Шматолоха Вікторія, студентка 225 групи;

     ІІ ступеня – Бундєлєв Станіслав, Кислиця Ірина, Міляєв Даниїл –студенти 215 групи, Дорофєєва Марія, студентка 225 групи;

     ІІІ ступеня – Зубар Дар’я, Мокринчук Анастасія, Подушнікова Анастасія – студентки 215 групи; Баскутіс Катерина, студентка 225 групи.

     Вітаємо наших переможців та їх керівника – Рукінову Світлану Сергіївну, викладача вищої категорії циклової комісії загальноосвітнього та економіко-гуманітарного напряму підготовки! Бажаємо нових перемог!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*