logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


08
Гру
2022

Віртуальний круглий стіл на тему: «Патріотичне виховання очима студента»

     7 грудня 2022 року викладачем кафедри початкової та дошкільної освіти Т. В. Філімоновою спільно зі студентами І курсу спеціальності  013 Початкова освіта проведено віртуальний круглий стіл на тему: «Патріотичне виховання очима студента».

     Актуальність теми віртуального круглого столу визначалася суспільно-політичною ситуацією, що склалася в Україні, необхідністю формування в молодого покоління почуття патріотизму, відданості загальнодержавній справі зміцнення країни, активної громадянської позиції.

     Навчальний заклад має стати для кожного студента осередком становлення громадянина-патріота України, готового самовіддано розбудовувати країну як суверенну, незалежну, демократичну, правову, соціальну державу, забезпечувати її національну безпеку, сприяти єднанню українського народу та встановленню громадянського миру й злагоди в суспільстві. Історичне джерело патріотизму – це формування зв’язків з рідною землею, рідною мовою, народними традиціями, звичаями та культурою.

     Участники онлайн-заходу обговорили необхідність проведення заходів патріотичного спрямування для студентів ЗВО педагогічного спрямування, шляхи, методи і засоби такого виховання.

     Підбиваючи підсумки віртуального круглого столу учасники визначили, що випускник ЗВО спеціальності 013 Початкова освіта – це майбутній вчитель початкової школи, який у подальшому буде формувати патріотичні почуття молодому поколінню нашої держави.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*