logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


12
Гру
2022

Захід до Дня Збройних сил України

     8 грудня 2022 року викладачем вищої категорії ВСП «Фаховий коледж МНУ імені В. О. Сухомлинського» К. М. Санайко проведено захід присвячений Дню Збройних сил України.

     6 грудня, в день ухвалення 1991 року закону України «Про Збройні сили України», українці відзначають День Збройних сил України. Свято встановлене постановою Верховної Ради України 1993 року.

     Збройні сили – це один з основних елементів стабільного і впевненого розвитку Української держави, справжня гарантія державного суверенітету.

     Студенти коледжу виступили активними учасниками заходу: відповідали на питання та висловлювали свої думки про почуття гордості та шани до військовослужбовців української армії.

     Під час заходу обговорено історію формування збройних сил від початку української незалежності до сьогодення, проаналізовано переломні моменти у періодах формування української армії.

     Наприкінці учасники вшанували загиблих українських воїнів хвилиною мовчання.

     Дякуємо уклінно нашим Героям за мужність, силу, витривалість, патріотизм. За те, що захисники й захисниці ціною свого здоров’я та життя боронять кордони України та захищаєте її інтереси, твердо тримають позиції та відбивають напади ворогів, щоб ми могли жити та працювати на благо нашої держави.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*