logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


21
Гру
2022

Геннадій Лисенчук отримав орден «Легенда українського футболу»

     Професор кафедри фізично культури та спорту Миколаївського національного університету  імені В. О. Сухомлинського, доктор наук з фізичного виховання і спорту, Майстер спорту, заслужений тренер України, Заслужений працівник фізичної культури та спорту України, Відмінник освіти України, колишній тренер збірної України з футзалу Геннадій Лисенчук нагороджений орденом «Легенда українського футболу». 75-річний функціонер очолював національні збірні з футзалу з 1994 по 2012 рік. На чолі синьо-жовтих Лисенчук став чемпіоном Європи (1998) та чемпіоном світу (1996) серед молодіжних команд. Також з головною збірною країни з футзалу брав участь на світових та європейських першостях. З українською командою Лисенчук двічі став віце-чемпіоном Європи, а 1996 року увійшов до четвірки найкращих на чемпіонаті світу.

     Вітаємо нашого професора із здобуттям нагороди ордена «Легенда українського футболу». За цією нагородою стоїть велика праця, вірність своїй справі та професіоналізм. Генадій Лісенчук привіз з фінальної стадії чемпіонатів Світу та Європи 11 медалей – три золоті, три срібні та п’ять бронзових медалей.

     Прийміть від ваших колег найщиріші вітання. Від усього серця бажаємо Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії та плідних років на ниві українського футзалу. Зичимо добра, щастя, злагоди та благополуччя! Нехай здійсняться всі Ваші заповітні мрії, а повороти долі відкривають нові горизонти майбутніх перспектив!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*