logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


24
Гру
2022

Welcome to English week

     Вивчення іноземної мови в сучасному світі – це одна з найважливіших складових сучасної успішної людини. Сьогодні мільйони людей в усьому світі вивчають іноземні мови. Завдання викладачів – зацікавити студентів у вивченні іноземної мови, показати їм усі перспективи та переваги. З цією метою у ВСП «Фаховий коледж МНУ імені В. О. Сухомлинського» відбувся тиждень іноземної мови під керівництвом викладача вищої категорії Вікторії Левицької.

     У формі партнерства та співробітництва разом зі студентами-практикантами філологічного факультету Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського Асею Касьяновою, Ангеліною Мосоловою, Денисом Петриченком, Анною Скоропад, Вікторією Комаровою, Іриною Колоколовою та Оленою Ляхвацькою були організовані заходи з елементами використання платформ Kahoot, Shareslides, Nearpod, Wordwall.   На сьогоднішній день є актуальним використання ІТ-технологій в умовах онлайн-навчання, тому тиждень іноземної мови проходив у форматі онлайн-квестів. Коженого день тижня відбувався захід, що був взаємопов’язаний з наступним.

     На першому етапі студентам необхідно було пригадати те, як вони святкували новорічні свята у минулому році, взяти участь у пошуку предметів для їхньої подорожі та прокласти шлях до потягу, який вирушає у Велику Британію.

     На другому етапі, студенти згадували українські  традиції святкування новорічних свят, виконали новорічних квіз та пройшли випробування на знання граматики.

     На третьому етапі студенти здійснили подорож визначними місцями Великої Британії, виконали квіз по новорічному мультфільму «Грінч» та зіграли в новорічну «Вгадай Мелодію».

     Проведення предметного тижня не тільки поглибило знання з англійської мови, а й стало джерелом позитивних емоцій, мобілізації творчих зусиль і, як наслідок, підвищило мотивацію до вивчення мови та культури іншої країни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*