logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


29
Гру
2022

Контроль якості реалізації проєкту Erasmus+ KA2 «MultiEd»

     З 19 до 21 грудня 2022 року в межах реалізації проєкту Erasmus+ KA2 «MultiEd» Олександра Головко, координатор проєкту із Тартуського університету (Естонія), відвідала Тернопільський національний університет імені В. Гнатюка  з метою контролю якості реалізації проєкту.

     Упродовж зазначеного періоду відбулися онлайн-зустрічі з усіма партнерами проєкту для обміну результатами та вироблення подальших стратегій.

     Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського на заходах представляли менеджер проєкту Тетяна Мироненко та адміністратор проєкту Леся Добровольська.

     Були обговорені наступні питання:

     – підготування електронного курсу для вчителів «Методологія CLIL», який має бути розташованим на платформах «Moodle» в українських університетах партнерах;

     – параметри, які відображають якість проєктної діяльності: відгуки про нові навчальні курси, відгуки про оновлені навчальні курси, показники рівня володіння іноземною мовою на початку і наприкінці навчального року, відгуки стейкголдерів (передусім студентів), фінальний моніторинг якості виконання проєкту в університетах;

     – впровадження стратегій багатомовної освіти для ВНЗ України і подання Національних рекомендації щодо багатомовної вищої освіти, розроблені учасниками проєкту до МОН України.

     Менеджер проєкту Тетяна Мироненко поділилася результатами та розповіла про подальші перспективи впровадження проєкту «MultiEd» у МНУ імені В. О. Сухомлинського.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*