logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


12
Гру
2022

Покращення фахових та цифрових компетентностей студентів!

     5-11 грудня 2022 року відбулась низка заходів в межах Тижня цифрової освіти – національної інформаційної кампанії, суть якої полягає в навчанні цифровим навичкам. Студенти 335 групи спеціальності «072 Фінанси, банківська справа та страхування» (ВСП «Фаховий коледж МНУ імені В. О. Сухомлинського») на чолі з викладачем фінансових дисциплін А. О. Подгорною поглибили свої знання та розширили здобуті компетентності з фахових дисциплін за допомогою освітніх навчальних матеріалів проєкту «Дія. Цифрова освіта» (https://osvita.diia.gov.ua, Міністерство цифрової трасформації України).

     Студенти зареєстровані на порталі й активно використовують отримані знання у навчальному процесі, зокрема під час вивчення навчальних дисциплін: «Гроші та кредит», «Банківські операції», «Фінансовий облік». Студенти успішно завершили базові курси за фінансовими освітніми серіалами та отримали сертифікати: «Цифрові гроші», «Фінансовий сенсей», «Дружні цифрові фінанси».

     Дякуємо Міністерству цифрової трасформації України за можливість у такий зручний та цікавий спосіб отримувати необхідні у сучасному цифровому світі знання!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*