logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


09
Січ
2023

Переможці Всеукраїнського конкурсу «Безпека під час війни»

     Війна ввійшла в наші життя неочікувано. Ніхто не був готовий до цього. але ми маємо адаптуватись до подій сьогодення. Дуже важливо слідувати правилам безпеки, пильнувати за своїм здоров’ям і благополуччям своїх рідних та близьких, знати важливі вказівки, які можуть врятувати життя.

     Під час військового стану треба вміти захистити себе не тільки фізично, а й в інформаційному просторі. Безпека під час війни починається саме з обізнаності!

     Студенти ВСП «Фаховий коледж МНУ імені В. О. Сухомлинського» взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «Безпека під час війни». Конкурс відбувався з використанням передових інформаційних та телекомунікаційних технологій. Мета цього та подібних різноманітних інтелектуальних конкурсів – розвивати критичне мислення у процесі прогнозування можливої безпекової ситуації й прийняття грамотних рішень в умовах надзвичайного стану; зміцнити розуміння прямого зв’язку між згуртованістю, оперативністю, завбачливістю кожного українця та вірою у наближення перемоги для нашої України.

     Студенти ВСП «Фаховий коледж МНУ імені В. О. Сухомлинського» посіли І-ІІ місця та отримали дипломи:

     І ступеня –  Юрик Гліб, 455 група.

     ІІ ступеня –  Ломака Дмитро, 465 група.

     Вітаємо наших переможців та їх керівника – Божко Надію Валеріївну, викладача вищої категорії, викладача-методиста циклової комісії технічного напряму підготовки! Бажаємо нових досягнень!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*