logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


09
Січ
2023

Прохождения студентами курсу «Особистий та сімейний бюджет» на платформі онлайн-освіти Prometheu

     В І семестрі 2022-2023 навчального року студенти І курсу спеціальностей 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», 073 «Менеджмент», 014.11 «Фізична культура», 013 «Початкова освіта», 012 «Дошкільна освіта», 014.021 «Середня освіта (Англійська мова і література)», 122 «Комп’ютерні науки», 035.041 «Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська», 014.13 «Середня освіта (Музичне мистецтво) під керівництвом завідувача кафедри економіки, менеджменту та фінансів, доцентом Данік Наталією Вадимівною в рамках вибіркової дисципліни «Управління особистими фінансами» пройшли курс «Особистий та сімейний бюджет» на платформі онлайн-освіти Promethe.

     Студенти поринули у складний світ фінансів, але змогли успішно розібратись в тонкощах складання фінансових планів, бюджетів, збереження і примноження власних грошей. Найбільш вмотивовані студенти Погорнець Аліна, Берсан Олександр, Когут Єлизавета, Джанова Ліза, Михайлова Любов, Простяков Євгеній отримали відповідний сертифікат про проходження курсу.

     Вітаємо студентів і бажаємо успішного використання набутих знань та примноження їх капіталу! Дякуємо засновникам та лекторам платформи онлайн-освіти  Prometheus за надану можливість удосконалити свої навички!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*