logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


20
Лют
2023

Навчально-педагогічна практика з англійської мови

     Навчально-педагогічна практика студентів є важливою складовою частиною навчального процесу. Метою навчальної практики є оволодіння студентами сучасними методами та вміннями майбутньої професійної діяльності, формування у них, на базі здобутих в університеті знань, професійних умінь і навичок, виховання потреби систематично поповнювати свої знання і творчо застосовувати їх в практичній діяльності.

     З лютого 2023 року розпочалася навчально-педагогічна практика з англійської мови для студентів IV курсу МНУ імені В. О. Сухомлинського спеціальності 014 «Середня освіта (Спеціалізація: 014.02 Мова і література, ОП: Англійська та друга іноземна)». Студенти проходять практику дистанційно на базі шкіл міста та області.

     Уроки проходять в онлайн форматі на таких платформах, як Google Meet та Zoom. Під час асинхронного навчання практиканти підтримують зв’язок з учнями, використовуючи Телеграм та Вайбер. Студенти зацікавлені в тому, щоб учням було комфортно і цікаво проводити час на уроках англійської мови, тому активно використовують наступні інтерактивні платформи: Wordwall, Bamboozle, Kahoot, Canva, Quizlet.

     Завдяки педагогічній практиці студенти мають змогу спробувати себе у ролі вчителя, навчитися оцінювати, аналізувати та проводити уроки. Завдяки наставникам, які завжди на зв’язку, готові допомогти, дати слушну пораду та об’єктивну критику, студенти отримують цінний досвіт викладання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*