logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


21
Лют
2023

Онлайн-захід «З Україною в серці»

     21 лютого 2023 року викладачі кафедри германської філології Р. В. Майборода, О. Є. Дем’яненко, Д. В. Пустовойченко, Л. В. Айзікова спільно з членом студентської ради університету І. В. Хворостянюком провели онлайн-захід «З Україною в серці» присвячений першій річниці повномасштабного вторгнення росії в Україну для всіх студентів першого курсу університету.

     Студенти почули спогади про рік, що назавжди змінив усіх українців від волонтерів з Миколаєва та Польщі, дізналися більше про волонтерський рух студентів МНУ імені В. О. Сухомлинського.

     До заходу долучилися Володимир Алексєєв – миколаївський волонтер, громадський діяч, музикант та диригент, а також Андрій Бондаренко – громадський діяч, засновник Торунського Штабу Помочі Україні (м. Торунь, Польща), які розказали про свою діяльність впродовж останнього року та плани на майбутнє після нашої Перемоги.

     Студенти мали змогу поставити питання гостями, поділитися власними спогадами чи прочитати власні вірші та есе про війну.

     Уже рік триває невгамовна боротьба за самостійну, вільну й сильну Україну, європейську й демократичну, незалежну й цілісну. Немає жодного сумніву, що ми захистимо все це, що ми реалізуємо мрію українських героїв!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*