logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


25
Лют
2023

Зустріч із старшокласниками Первомайського ліцею

     22 лютого 2023 року викладачі кафедри германської філології філологічного факультету МНУ імені В. О. Сухомлинського провели зустріч із старшокласниками Первомайського ліцею «Престиж».

     У заході взяли участь кандидат педагогічних наук, доцент Т. П. Мироненко, кандидат педагогічних наук, доцент Л. С. Добровольська, кандидат педагогічних наук, старший викладач І. В. Шевченко, кандидат педагогічних наук, старший викладач О. Л. Щербакова. Майбутні абітурієнти були ознайомлені зі спеціальністю «Середня освіта (Мова і література (англійська)», міжнародною діяльністю викладачів кафедри і участю у міжнародних програмах, а також можливостями продовження навчання і працевлаштування за кордоном і в Україні.

     Викладачі кафедри германської філології запросили старшокласників ліцею на день відкритих дверей. Всі бажаючи матимуть можливість пройти пробний міжпредметний тест з англійської мови.

     День відкритих дверей відбудеться на платформі ZOOM 11 березня о 10.00.

     Щиро дякуємо нашій шановній колезі, директору Первомайського ліцею «Престиж» Бандалет Ользі Олександрівні за приємну зустріч і багаторічну співпрацю. Бажаємо Вам і всьому педагогічному колективу здоров’я, наснаги, творчих успіхів і завжди мирного неба над головою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*