logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


28
Лют
2023

Вдосконалюємо майстерність та професіоналізм: доцент Наталія Данік пройшла програму підвищення кваліфікації працівників ЗВО

     З 30 січня до 10 лютого 2023 року завідувач кафедри економіки, менеджменту та фінансів, доцент Наталія Данік пройшла програму підвищення кваліфікації працівників закладів вищої освіти (за ініціативи Product IT Foundation for Education, української кофаундингової ІТ-компанії «Genesis» за підтримки Міністерства освіти та науки України, Міністерства цифрової трансформації України). В результаті успішного проходження фінального тестування пані Наталія отримала акредитацію на інтеграцію онлайн-курсу «Створення та розвиток ІТ-продуктів» у Миколаївському національному університеті імені В. О. Сухомлинського (сертифікат №006/02-2023 від 10.02.2023 р.).

     Тож з 01 березня 2023 року магістри спеціальностей 051 «Економіка» та 073 «Менеджмент» розпочнуть навчання за курсом «Створення та розвиток ІТ-продуктів», що інтегрований в дисципліну «Product management». Матеріали курсу включають відео, тестування, список додаткових ресурсів, інтерактивні заняття, міні лекції, завдання від практиків; блоки мікронавчання та симуляції; кейс-метод та досвід сучасних українських компаній; менторську підтримку від продуктових ІТ-компаній для найкращих студентів курсу. Сподіваємось, що наші магістри обов’язково з користю застосовуватимуть отримані знання, розвинуть у собі продуктове та підприємницьке мислення, сформують уявлення про професію product managerа та отримають компетенції на рівні trainee product managerа.

     Дякуємо за можливість долучитись до цікавого проекту та отримати доступу до інструментів для підготовки студентів, які відповідають вимогам продуктового менеджменту в ІТ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*