logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


15
Лют
2023

Нові звершення під керівництвом професіоналів

     14 лютого 2023 року в КЗО СЗШ № 91 Дніпровської міської ради відбувся вебінар-тренінг, яким керував учень 8 класу Січков Дмитро Дмитрович – юний науковець, переможець ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Дніпропетровського відділення МАН України.

     Дмитро Січков розповів своїм одноліткам про те, як правильно підготувати науково-дослідницьку роботу, максимально результативно її презентувати та гідно захистити.

     У співпраці з кандидатом педагогічних наук, доцентом кафедри фізики, математики та інформаційних технологій Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського Манькусь Іриною Володимирівною, конкурсант захистив свою наукову роботу з теми: «Розвиток компетентності в природничих науках у здобувачів освіти на основі STEM орієнтованого підходу» на базі Авторської Української школи у місті Бухарест, Румунія.

     Отримані під час написання наукової роботи теоретичні та практичні знання як з обраної теми, так і з методик збору, структурування, аналізу, обробки інформації неодмінно допоможуть у подальшому навчанні і дуже корисні для саморозвитку і розширення світогляду, вважає Дмитро. Унікальним є і досвід дистанційної міжнародної роботи – тимчасово перебуваючи у Бухаресті (і навчаючись у місцевій гімназії № 116), автор та науковий керівник проєкту плідно співпрацювали, отримавши бездоганний результат.

     Нестримній допитливості та наполегливості не стануть на заваді ні війна з окупантами, ні відключення електроенергії, ні кордони європейських країн! Бажаємо нових успіхів та звершень!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*