logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


09
Бер
2023

Освіта надає базу знань, а університет – базу для подальшого зростання людини

     7 березня 2023 року відбулася зустріч викладачів кафедри германської філології МНУ імені В. О. Сухомлинського з учнями 11-го класу Новоодеського ліцею № 4. Завідувач кафедри Т. П. Мироненко та викладачі кафедри доцент
Л. С. Добровольська, старші викладачі О. Л. Щербакова та І. В. Шевченко, викладач С. С. Нікіфорчук розповіли учням про сучасне життя університету, який попри все плідно працює та готовий прийняти нових абітурієнтів у наступному навчальному році. Випускники дізналися про філологічний факультет та спеціальність «Англійська мова та література», а також про можливості, які відкриваються перед вступниками: навчання за сучасними методами, участь у міжнародних грантах, можливість отримати паралельно диплом у Астонському університеті (Велика Британія).

     На заході були присутні випускниця кафедри Анастасія Савчук, яка зараз плідно працює викладачем іноземних мов у ліцеї, та студентка ІV курсу Марина Мальченко, яка вже рік викладає німецьку мову у цьому ж ліцеї. Молоді вчителі поділились своїми незабутніми спогадами про студентське життя та щиро подякували за знання, здобуті на філологічному факультеті, які зараз дозволяють їм успішно працювати.

     Дуже вдячні вчителю методисту вищої категорії Іваніній Тетяні Іванівні за можливість провести зустріч. Випускники виразили бажання взяти участь у Дні відкритих дверей спеціальності, який відбудеться 11 березня о 10:00 онлайн на платформі Zoom.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*