logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


936 ДЕНЬ ВІЙНИ


10
Бер
2023

ЗАДЛЯ ПЕРЕМОГИ!

     Триває 380 день війни. Військові, як ніколи, потребують допомоги, тому волонтери Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського невтомно працюють, щоб підтримати захисників і наблизити Перемогу.

     Усі, в кого був час та бажання, мали змогу підтримати ініціативу викладачів кафедри початкової та дошкільної освіти щодо виготовлення маскувальних сіток та окопних свічок.

     Тільки за лютий 2023 року спільними зусиллями працівників, викладачів, студентів та всіх небайдужих людей Збройним Силам України відправлено 10 сіток загальною площею 220 м2 та 175 окопних свічок. Крім того, для морально-психологічної підтримки військових, які проходять лікування та реабілітацію, у госпіталі надсилали листівки зі словами вдячності.

     Окрему подяку висловлюємо студентці Бибочкіній Аліні, яка залучила також і свою маму, викладачам та технічному персоналу (О. О. Морозан, А. І. Кулик, С. О. Тесленко, М. Ю. Трощенкова, О. С. Трифонова, А. В. Курчатова, О. М. Олексюк).

     Не забувають наші волонтери і про дітей, які постраждали від ворожої агресії. Завдяки злагодженим діям викладачів та студентів кафедри української мови і літератури спільно з волонтерами вдалося організувати й провести благодійну акцію з надання допомоги тим, хто її потребує. Солодощі, необхідні речі, одяг, взуття, іграшки, книжки отримали дітки з маленького, але вже відомого своєю важкою долею, міста Очакова Миколаївської області.

     Разом до Перемоги!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*