logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


09
Бер
2023

Онлайн зустріч зі старшокласниками Комісарівського ліцею

     7 березня 2023 року викладачі кафедри германської філології філологічного факультету МНУ імені В. О. Сухомлинського провели онлайн зустріч зі старшокласниками Комісарівського ліцею Березанської селищної ради.

     На зустрічі було наголошено на важливості знання англійської мови у сучасному житті і її значенні для професійного розвитку молоді. Учням розказали про спеціальність «Середня освіта. Мова і література (англійська)» і перспективами працевлаштування та навчання в Україні і за кордоном.

     Майбутніх абітурієнтів запросили на День відкритих дверей, який відбудеться 11 березня о 10.00 онлайн, в програмі якого планується проходження пробного міжпредметного тесту з англійської мови.

     У заході брали участь кандидат педагогічних наук, доцент Т. П. Мироненко, кандидат педагогічних наук, доцент Л. С. Добровольська, кандидат педагогічних наук, старший викладач І. В. Шевченко, кандидат педагогічних наук, старший викладач О. Л. Щербакова.

     Дякуємо шановній колезі Рижковій Ірині Сергіївні за приємну зустріч. Бажаємо Вам і всьому педагогічному колективу Комісарівського ліцею Березанської селищної ради здоров’я, професійних здобутків і мирного неба. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*