logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


11
Бер
2023

Патріотичний виховний захід «Громадянськість очима студентів»

     Серед виховних напрямів сьогодення найбільшої актуальності набуває патріотичне, громадянське виховання як основоположні, що відповідають нагальним вимогам сучасності, закладають підвалини для формування свідомих нинішніх і прийдешніх поколінь. Адже кожний з нас є повноцінним громадянином нашої рідної України та частиною демократичного суспільства.

     9 березня 2023 року відбувся патріотичний виховний захід «Громадянськість очима студентів». Організатори – студенти 348 групи спеціальності 013 «Початкова освіта» на чолі з куратором А. А. Тимченко. На заході пролунали такі важливі питання як усвідомлення себе громадянином України, життя в демократичному суспільстві, цивілізована взаємодія з природою, готовність до свідомого життєвого вибору та самореалізації, активна трудова та громадська діяльність.

     Як казав великий український педагог Василь Олександрович Сухомлинський: «Патріотизм — це, образно кажучи, сплав почуття й думки, осягнення святині — Батьківщини — не тільки розумом, а й передусім серцем… Патріотизм починається з любові до людини».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*