logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


07
Бер
2023

Захист прав споживачів фінансових послуг

     6 березня 2023 року Миколаївським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги за сприяння викладача правових дисциплін Рукінової Світлани Сергіївни було проведено інформаційно-просвітницький онлайн-захід «Захист прав споживачів фінансових послуг» для студентів спеціальностей «Право», «Соціальна робота», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Комп’ютерна інженерія», «Прикладна математика» Відокремленого структурного підрозділу «Фаховий коледж Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського».

     Часто трапляються ситуації, коли у зв’язку з невисоким рівнем фінансової грамотності, споживачі фінансових послуг потрапляють до рук шахраїв. З метою роз’яснення базових прав та обов’язків споживачів фінансових послуг та усвідомлення важливості бути фінансово обізнаним, обачливо поводитись зі своїми грішми та активами до участі в заході залучили головного юриста Миколаївського бюро правової допомоги №1 Миколаївського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Дуку Валентину.

     Під час заходу спікерка ознайомила присутніх з правами та обов’язками споживачів фінансових послуг, небезпекою при користуванні фінансовою послугою, окрему увагу приділила відповідальності позичальника та механізмом захисту своїх прав.

     Юристка бюро нагадала студентам про способи отримання безоплатної правової допомоги, в тому числі з питань трудового законодавства.

     Дякуємо спікерці за змістовний виступ, професійний досвід та поради щодо актуальних суспільних проблем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*